Η μαγειρική είναι ένας πολύ ευχάριστος
τρόπος με τον οποίο μπορούμε να
δώσουμε πάρα πολλά ερεθίσματα στα
παιδιά, βοηθώντας τα να εξασκήσουν την:
 
Λεπτή κινητικότητα
(ζύμωμα, ανακάτεμα)
Μαθηματική αντίληψη
(ένα αυγό, πολλά αυγά, σειρά υλικών)
Αίσθηση του χρόνου
(πόση ώρα θα ψηθεί?)
Όσφρηση
(μυρίσες την κανέλλα?)
Αφή
(κολλάει το ζυμάρι?)
Όραση
(φούσκωσε το κέικ?)
Ακοή
(ακούς το νερό που βράζει?)

και φυσικά την Γεύση!

 

 

     
Μικροί καλλιτέχνες
Ένα υπέροχο ταξίδι γεμάτο δημιουργία και φαντασία.
Τα παιδιά δημιουργούν, ζωγραφίζουν, κατασκευάζουν. Ξεδιπλώνουν τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητα τους, μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, το κουκλοθέατρο και τις εικαστικές τέχνες. Μαθαίνουν τη τεχνική του κολλάζ, τη γλυπτική, τη πηλοπλαστική, φτιάχνουν κατασκευές μέσα από ανακυκλώσιμα υλικά, και πολλές ακόμα καλλιτεχνικές δημιουργίες.
 
Junior σεφ
Διασκεδαστικές συνταγές, κεφάτες μυρωδιές και αρώματα και πολύ φαντασία. Τα παιδιά ενεργοποιούν τις αισθήσεις τους και τη δημιουργικότητα τους ενώ ταυτόχρονα αποκτούν γνώσεις για τη σωστή διατροφή και υγεία.
 
Λιλιπούτειοι Κηπουροί
Τα παιδιά έρχονται πιο κοντά στη φύση. Μαθαίνουν να σέβονται το περιβάλλον και να το αγαπάνε. Η κηπουρική είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα για τους μικρούς μας φίλους και ιδανική ευκαιρία για να δημιουργήσουν και να παρακολουθήσουν την εξέλιξη ενός φυτού από τη βλάστηση μέχρι την ανθοφορία.
 
Μικροί Αθλητές
Η ενασχόληση με τον αθλητισμό συμβάλει στην επίτευξη πολλών στόχων παράλληλα. Εκτόνωση της απίστευτης ενέργειας που έχουν τα μικρά μας, ομαδικότητα, συνεργασία, διασκέδαση και χτίζει τα θεμέλια για έναν υγειή τρόπο ζωής. Γυμναστική, τραμπολίνο, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, bowling, mini golf, yoga, χορός.
 
Μικροί Mozart
Σύμφωνα με μελέτες από καναδικό πανεπιστήμιο η μουσική εκμάθηση σε παιδιά προσχολικής ηλικίας αυξάνει τον δείκτη ευφυΐας και τη δημιουργικότητα. Τα παιδιά ανακαλύπτουν μελωδίες από όλο τον κόσμο, πειραματίζονται με τους ήχους, δημιουργούν τη δική τους παιδική ορχήστρα, αυτοσχεδιάζουν, τραγουδούν, διασκεδάζουν με μουσικά παιχνίδια.
 
ABC
H ώρα της αγγλικής διδασκαλίας μέσα από πολύ παιχνίδι, χορό, τραγούδι, και πολλές ακόμα δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες.
 
Ώρα για μάθηση
Λεκτικά παιχνίδια, προγραφικές ασκήσεις, προμαθηματικές έννοιες, τραγούδι, αφήγηση παραμυθιού, ελεύθερη διήγηση, καλλιέργεια προφορικού λόγου και πολλά ακόμη!!!
 
Επιπρόσθετες Δραστηριότητες

Επισκέψεις σε Μουσεία, Θέατρα, Κινηματογράφους, Ζωολογικά Πάρκα.